Újdonságok

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Békés Boldog Új Évet kí-vánok minden kedves régi és új vendégemnek! 2019-ben továbbra is várok mindenkit szeretettel, aki szívesen kényeztetné testét lelkét egy frissítő, pihentető masszázzsal.Télen is külön-leges és válto-zatos olajkeve-rékekkel vár-unk, amik védik és ápolják bőrödet a szelesebb hide-gebb időjárás vi-szontagságaitól. Tested és lelked egyaránt garantáltan felfrissül.


Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Így mostantól még összetettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsaimat.
Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémákra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy immunerősí-tésre. Gyere, próbáld ki!


Töltdődj és frissül fel decemberben is egy masz-százzsal!

Készítsd fel testedet és lelkedet az téli időszak ünnepek előtti kihívá-saira!  

A 100%-an bevizsgált tiszta illóola-joknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.

Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet.
Hétvégén a stúdió zárva tart.

FIGYELEM!
Ünnepi nyitvatartás: december 21- január 1. között a stúdió zárva tart!

Telefonos időpontegyeztetés: hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashat-ják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtő-zik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Csatlakozz Te is és legyél naprakész akcióinkról, tudj meg  minél többet a stúdió életéről, próbáld ki újdonságainkat!
Légy részese te is az téli meg-újulásnak!
Decemberben is érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészséges életmóddal kapcso-latban  a profilon.

Érdemes lájkolni! Gyakori kérdések

Ezen az aloldalon azokat a kérdéseket gyűjtöttem össze, amiket a leggyakrabban tesznek fel nekem vendégeim az első masszázs előtt. Amennyiben van kérdés, ötlet, mivel lehetne még kiegészíteni a listát, a kapcsolat menüpontban megadott e-mail címre várom a leveleket.

Mikor ellenjavallt a masszázs?

Betegség esetén keresse fel kezelőorvosát, háziorvosát és kérje véleményét.

A masszázs nem helyettesíti az orvosi ellátást, beavatkozást, illetve a gyógykezelést.

A masszázs mindenképpen ellenjavallt a következő esetekben:

 • Lázas megbetegedés.
 • Súlyos szívbaj vagy keringési betegség.
 • Nem kompenzált magas vérnyomás, instabil - ingadozó vérnyomás.
 • Fertőző megbetegedések.
 • Tüdő, mellhártya megbetegedés.
 • Bőrbetegségek, bőrfertőzések (pl.: gombás fertőzés, övsömör, nyílt seb).
 • Veszélyeztetett terhesség, valamint a várandósság első 3 hónapja (ha a terhesség nem veszélyeztetett, akkor is óvatosan, a derék tájt kihagyva történik a kezelés)
 • Rosszindulatú daganatos megbetegedések.
 • Minden heveny panasznál, ami fájdalommal, duzzanattal jár (pl.: különböző ínszakadások, izom rándulások heveny szaka).
 • Műtétek utáni lábadozási időszak.
 • Trombózis. Régebben előfordult trombózis esetén konzultálni kell a kezelő orvossal.
 • Epilepsziás vagy más hasonló idegrendszeri megbetegedés.
 • Alkoholos és bármilyen kábítószeres befolyásoltság esetén.


Mikor tudok menni, mikorra lehet bejelentkezni?

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig előzetes bejelentkezés alapján, amit érdemes 2 hétre előre megtenni. Ünnepnapokon és hétvégén zárva vagyunk. Kérnék mindenkit tartsa, tiszteletben az időbeosztást. Amennyiben mégsem jó a megbeszélt időpont, a lehetőségekhez képest, a leghamarabb értesítsen erről. A le nem mondott masszázs, bérlet esetén egy alakomnak számít és levonásra kerül. A kétszer le nem mondott masszázs után nem áll módomban új időpontot adni. Köszönöm megértéseteket.

Mi történik ha nem mondom le időben a masszázst?

Amennyiben kétszer nem jelenik meg valaki a masszázson és erről nem értesít előre, akkor újabb időpontot nem áll módomban adni.  A le nem mondott masszázs, bérletfelhasználás esetén egy alakomnak számít és  le-vonásra kerül. 

Mi történik ha késem?

A masszázs időtartama, a késéshez mérten, időarányosan csökken.

Hétvégére is lehet időpontot foglalni?

A stúdió hétköznapokon hétfőtől péntekig tart nyitva, hétvégenként zárva van.

Hogyan, hol lehet bejelentkezni?

Csak előre egyeztetett időpontban, bejelentkezés alapján dolgozom. Bejelentkezni és érdeklődni a kapcsolat menüpontban megadott telefonszámon és e-mailen lehet. 

Mennyivel előtte kell bejelentkezni?

Legalább 2 héttel előre célszerű bejelentkezni. Minél előbb foglal valaki időpontot, annál nagyobb eséllyel tudok adni a kért napra. A délutáni időpontok telnek be a leghamarabb.

Mit tegyek ha lejárt a bérletem, ajándékjegyem, vagy nem szeretném felhasználni?

A bérlet egy évig érvényes, jól látható lejárati dátummal. A lejárat után nem áll módunkban elfogadni az utalványt. Amennyiben nem szeretné felhasználni az alkalmakat más személyre szabadon átruházhatja, azonban az árát nem tudjuk visszatéríteni.

A SZÉP kártyás fizetés hogyan történik?

A SZÉP kártyát az adott bank internetes portálján tudom aktiválni. Ehhez rendelkezem a megfelelő technikai feltételekkel. A kártyán lévő adatok elegendőek a tranzakció végrehajtásához. Csak a saját névre szóló kártyát áll módomban elfogadni.

Mennyire kell levetkőzni?

Teljes testmasszázs esetén fehérneműig kell levetkőzni, részmasszázsoknál az adott felületet, testrészt kell szabaddá tenni. Öltözködni nyugodt, biztonságos környezetben lehet, egy elkülönített helyen. Masszázs közben végig takarva van a test, mindig csak az éppen masszírozott testrész van kitakarva. Az intim testrészeket a masszázs során a masszőr nem érinti, és nem látja.

Milyen körülmények között és helyen zajlik a masszázs?

A stúdióban egyedül dolgozom, egy nyugodt, csendes környéken. A szalon tiszta, rendezett és igyekszem a hangulathoz megfelelő légkört teremteni. Masszázs közben csak a vendégre figyelek. Minden külső tényezőt próbálok maximálisan kizárni. (nem telefonálok, stb)

Kell valamit vinnem masszázsra? Hogyan készüljek?

Masszázsra alapvetően nem kell hozni semmit. Törölközőt, lepedőt biztosítok, mindenkinek tisztát, frissen mosva. Ha valakinek kényelmetlen fehérneműben lennie, vagy félti a ruhadarabjait hogy olajosak lesznek, van lehetőség fürdőruhába átöltözni. Nőknél ajánlott smink nélkül jönni, különösen arcmasszázsnál fontos. Természetesen ha a sminkre "szükség van" masszázs után, megoldható hogy ne kenődjön el, de érdemes ilyenkor külön szólni. Ugyan ez érvényes a frizurára is.

Fáj, ha masszíroznak?

Alapvetően nem. Viszont vannak olyan helyzetek (izomletapadások feloldása), amikor nem mindig kellemes az érzés, de ez még a „jóleső” fájdalomhoz tartozik. Nagy és erős fájdalmat nem okoz a masszázs.

Csendben kell lenni masszázs alatt vagy lehet beszélni is?

Véleményem szerint legjobb az, ha masszázs közben a vendég „kikapcsol” és csendben relaxál. Pihen és teljesen átadja magát a masszázs élményének. Természetesen, ha valakinek kérdése van közben, vagy beszélgetésre vágyik az se baj, lényeg, hogy a masszázs hatékony legyen, és akit masszírozok el tudjon lazulni, hogy feloldódjanak benne a feszültségek.

Elkísérhet valaki masszázsra?

A stúdióban megoldható, hogy egy hozzátartozó várni tudjon. A vendég eldöntheti, hogy egyedül jön-e vagy kísérettel. A teljes kikapcsolódás szempontjából azonban könnyebb, ha egyedül jön, de ha a helyzet úgy hozza, kényelmesen meg tudja várni a masszírozást a hozzátartozó is.

Szólhatok, ha fázom, vagy valami kényelmetlen, nem jó?

Igen, sőt kifejezetten megkérek mindenkit arra, ha valami kellemetlenséget tapasztal, azt rögtön jelezze nyugodtan.

Le lehet mondani egy masszázst, és ha igen hogyan?

Természetesen bármi közbejöhet, így következmények nélkül le lehet mondani egy masszázst, de kérem, hogy ilyen esetben legyen tekintettel a másik fél időbeosztására is, és ezért minél előbb jelezze ezt. Telefonon és sms-ben lehet értesíteni, és új időpont egyeztetni.