Újdonságok

Novemberben is várok minden-kit szeretettel, aki szeretne fel-töltődni és kikapcsolódni kicsit a szürke, munkával teli hét-köznapokból. Ha a fáradt, merev izmaid felfrissülésre vágynak,  ha csak nyugalomra vágysz egy stresszementes helyen, akkor gye-re és próbáld ki a hozzád legjob-ban illő masszunkat. A felfrissülés és megújulás garantált!Ősszel is külön-leges és válto-zatos olajkeve-rékekkel vár-unk, amik védik és ápolják bőrödet a szelesebb hide-gebb időjárás vi-szontagságaitól. Tested és lelked egyaránt garantáltan felfrissül.


Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Így mostantól még összetettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsaimat.
Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémákra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy immun-erősítésre. Gyere, próbáld ki!


Töltdődj és frissül fel novemberben is egy masz-százzsal!

Készítsd fel testedet és lelkedet az őszi időszak kihívásaira!  


A 100%-an bevizsgált tiszta illóola-joknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.

Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet.
Hétvégén a stúdió zárva tart.

FIGYELEM!
Októberben és novemberben a stúdió a hivatalos munkaszüne-ti napokon zárva tart!

Telefonos időpontegyeztetés: hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashat-ják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtő-zik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Csatlakozz Te is és legyél naprakész akcióinkról, tudj meg  minél többet a stúdió életéről, próbáld ki újdonságainkat!
Légy részese te is az téli meg-újulásnak!
Novemberben is érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészséges életmóddal kapcso-latban  a profilon.

Érdemes lájkolni! Szép kártyával is!

Már OTP, MKB és K&H Szép Kártyával is fizethet, ha a szabadidő alszámláról veszi igénybe a szolgáltatásokat!

Nyugdíjasoknak!


A fiatalodni, gyógyulni vágyó idősekre is gondolunk! Nyugdíjasok  továbbra is 10 % kedvezménnyel látogathatják stúdiómat!

Ajándékjegy

Kell egy jó ajándékötlet? Lepd meg szeretteidet a masszázs élményével! Ajándékozz masz-százst a különleges alkalmakra! részletek>>>

Őszi akció! Érdeklődj a részletekről, hogy feltöltődve és felkészülten várhasd az új kihívásokat!
Októberben és novemberben a stúdió a hivatalos munkaszüneti napokon zárva tart!  Új időpontot telefonos egyeztetést követően hétköznapokra tudok adni. A bejelentkezéstől számítva kb. 1-2 héttel későbbre tudok időpontot adni.

Ajándékozz kikapcso-lódást  szeretteidnek!

Nem tudod mivel lepd meg szeretteidet? Kéne egy egyedi és személyes ötlet


Olyat szeretnél adni, ami emlékezetes élmény marad? Esetleg hozzátartozóid fáradtak, feltöltődésre vágynak? Szívesen ajándékoznál valamit az egészségükre válik?

Bármilyen alkalomra, bármely évszakban remek dön-tés egy pihentető, frissitő masszázzsal megaján-dékozni szeretteidet!

A kártyára kiállított összegen belül, bármelyik szol-gáltatás választható. A megajándékozott az utál-ványra hivatkozva telefonon tud időpontot egyeztetni.
A kártyára írt időtartamok nem oszthatóak további részekre.

Figyelem: A megajándékozott, a jegy helyszínen történő bemutatásával tudja a szolgáltatást igénybe venni. 
Amennyiben a vendég a lefoglalt időpontban nem jelenik meg és új időpontot nem egyeztet a kérdéses szolgáltatás érvényét veszti! 
(Ennek oka, hogy a lefoglalt időpontban meg nem jelenő vendégek foglalják a szolgáltató és az esetlegesen oda je-lentkező másik vendég idejét is, bár a szolgáltatást nem veszik igénybe, abban az időpontban más szolgáltatás sem tud megvalósulni.) 

Az ajándékjegy a lejárati idő után nem vehető igénybe. (Szolgál-tatásaim feltételei, kínálatom, valamint az üzleti és gazdasági környezet folyamatosan változik, így ter-mészetesen a megvásárolt szolgáltatás - mint ajánlat - egy adott meghatározott időszakban érvényes.)
                                                       

Nyirokmasszázs
Őszi felkészülés!

Hogyan tudod megelőzni az őszi megfázásokat és erősíteni im-munrendszeredet? Szeretnéd el-lenállóbbó tenni szervezetedet  a különböző betegségekkel szemben?
Tartsuk karban immunrendszerünket, hogy szervezetünk erős legyen és hatékonyan fel tudja fenni a küzdelmet a vírusos fertőzések ellen. A rengeteg praktika közül az egyik megoldás immunrendszerünk megerősítésére a nyirok masszázs. Remek kiegészítője lehet bármilyen méregtelenítő módszernek, sokkal intenzívebbé és teszi a szervezet tisztulását, hogy testünk teljes erővel tudjon ellenállni a vírusoknak. A nyirokrendszer az immunrendszerünk fontos része, feladata a felesleges folyadékok összegyűjtése mellett, hogy a betegségek, a különböző fertőzések ellen védelmet biztosítson. A nyirokrendszer jó működésének egyik feltétele, hogy „mozgásban legyen”, megfelelő áramlását az izommozgás biztosítja. Az átlagember a hétköznapokban egyre kevesebbet mozog, szinte az egész napot ülő helyzetben tölti, ami megnehezíti a rendszer működését. Ez a kezelés segít hely-reállítani a nyirokrendszer normális keringését, segítve, hogy a szervezet öngyógyító, védekező  mechanizmusai a leghatékonyabbak legyenek.  Regeneráló kezelésnél kúraszerűen kell alkalmazni. Általában 5-10 alkalomra mindenképpen szükség van, úgy, hogy a kezelések között max. 5-6 nap teljen el. Az alkalmak száma függ a kezelt személy egész-ségügyi állapotától és szervezetének reagálásától.  
A nyirokmasszázst egy külön erre a célra össze-állított illóolajkeverékkel egészítem ki, ami még hatékonyabbá teszi a kezelést. Az olajkeverék a legjobb immunrendszer erősítő olajok egyvelege ami fokozza a kezelés hatékonyságát. A 100%-an bevizsgált tiszta illóolajoknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően az immunrendszer mege-rősödik és a szerveztünk öngyógyító folyamatai beindulnak

Minőségi olajok, egyedi olajkeverékek!

A masszázs során maximális fi-gyelmet fordítok arra, hogy csak tiszta és minőségi olajokat használjak, melyek óvják, ápolják a bőrt és a szervezetet. Jelenleg a Panarom termékeiben találtam meg azt a minőséget, amit bátran merek ajánlani mindenkinek. Én is ezt használom, kezeléseim során is ezt alkalmazom.

Alapolajaim és illóolajaim mind bevizsgált, 100%-os tisztaságú olajok, amikből akár személyre szabott olajkeverékek is összeállíthatók a még tökéletesebb ellazulás és gyorsabb gyógyulás érdekében az egyéni igényekhez a lehető legjobban alkalmazkodva.  

Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Így  még összetettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsaimat. 
Az illóolajok kiváló megoldást nyúj-thatnak különböző problémákra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy immunerősítésre.

Az aromaterápia egy természetes gyógymód, ami szó szerint illatkezelésnek fordítható. Az aromaterá-pia az illóolajok és a növényi olajok segítségével képes a szervezetet harmonizálni, erősíteni, gyógyítani.
Az illóolaj a növény esszenciája, a teljes lényege, így egy-egy illóolaj egyaránt hat fizikai, lelki és szellemi szinten.

A
z aromaterápiás masszázs a frissítő masszázs és az illóolajok jótékony hatását ötvözi, érdemes kipróbálnod, ha szereted a különleges illatokat, vagy bőrödet kényeztetnéd ápoló olajkeverékeim egyikével.
Gyere, próbáld ki!

Érdeklődj a részletekről...

Újdonság! Energetikai kezelés a testi lelki egyensúlyért

A módszer egy kézrátételes energetikai kezelést jelent, amely során a kezelő egy hidat képez a fogadó nem fizikai "kozmikus felhője" (az aura nem fizikai világhoz kötődő része) és a fizikai test energia-rendszere között. Mivel ez a "felhő" a személyre vonatkozó kifogyhatatlan információval és energiával rendelkezik, amíg a fizikai test feltételei rendelkezésre állnak, erről a helyről a kezelő se-gítségével korlátlanul letölthető energia, csator-názható a gyógyulni, harmonizálódni vágyó testbe.

A kezelés során a közvetítő - az intim területek kihagyásával - az ülő, vagy fekvő helyzetben lévő befogadó testére helyezi a kezét, és engedi, hogy fogadó számára szükséges energiája keresz-tüláramoljon rajta és eljusson a céljához. 
A kezelés maximum fél óráig, vagy addig tart, amíg ez a folyamat lezajlik. 

A kezelés hatása több szinten érzékelhető, maga a fizikai érintés néhány perc után kellemes áramló, vagy akár lüktető intenzív forróságérzéssel jár. 
A kezelés alatt, és után intenzív érzelmi változások történhetnek, olyanok, mint egy relaxált, kiegyen-súlyozott érzés, inspiráltság, energiával teli vitális érzés, az életerő növekedése, a fájdalmak jelentős csökkenése, a szomorúság, levertség, rosszkedv, enyhülése.

Ez egy új lehetőség arra, hogy megtapasztalj a hétköznapi dolgokon túl valami különleges élményt, egy intenzív és egyedi módszer ahhoz hogy közelebb kerüljünk a testi lelki harmóniánkhoz