Újdonságok

Békés Boldog Új Évet kívánok minden kedves régi, új vendé-gemnek! 2019-ben továbbra is vá-rok mindenkit szeretettel, aki szíve-sen kényeztetné testét lelkét egy frissítő, pihentető masszázzsal.Télen is külön-leges és válto-zatos olajkeve-rékekkel vár-unk, amik védik és ápolják bőrödet a szelesebb hide-gebb időjárás vi-szontagságaitól. Tested és lelked egyaránt garantáltan felfrissül.


Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Így mostantól még összetettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsaimat.
Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémákra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy immunerősí-tésre. Gyere, próbáld ki!


Töltdődj és frissül fel januárban is egy masszázzsal!

Készítsd fel testedet és lelkedet az téli időszak ünnepek előtti kihívá-saira!  

A 100%-an bevizsgált tiszta illóola-joknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.

Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet.
Hétvégén a stúdió zárva tart.Telefonos időpontegyeztetés: hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashat-ják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtő-zik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Csatlakozz Te is és legyél naprakész akcióinkról, tudj meg  minél többet a stúdió életéről, próbáld ki újdonságainkat!
Légy részese te is az téli meg-újulásnak!
Januárban is érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészséges életmóddal kapcso-latban  a profilon.

Érdemes lájkolni! Mézes masszázs

A méz alkalmazása már sok évszázaddal ezelőtt elterjedt a gyógyászatban, hiszen a méz gyógyító ereje régóta közismert. Ezt a gyógyító hatást használjuk ki a mézes masszázs alkalmazásánál, ahol ötvöződik a méz és az érintés gyógyító ereje.
A méz különlegességét a benne lévő magas cukor-, enzim-, vitamin- és ásványi anyag tartalmának köszönheti. Ezen jótékony anyagok hatására a bőr fiatalabb, puhább, simább, feszesebb lesz, gyakorlatilag a kezelt bőrfelület egészségesebbé válik. A méz segít szabályozni és visszaállítani a test energiaáramlását, egészséges egyensúlyát, vitamin - és ásványi anyag tartalma bejut a bőrön keresztül a szervezetbe, a felesleges méreganyagokat pedig a bőrön keresztül kijuttatja, kiváló méregtelenítő.
A kezelések leggyakrabban a háton történnek. A mézet egyedi, erre a célra kifejlesztett mozdulattal dolgozzuk be a testbe úgy, hogy miután a méz felkerül a bőrre, a masszőr a kezét rányomja az adott bőrfelületre, majd a kéz megemelésével és a méz közvetítésével a bőrt is elemeli, így a mozdulatok folyamatos ismétlésével kialakul egy vákuumhatás. Ezáltal az apróbb hajszálerek kitágulnak, fokozódik a vérbőség, a bőr pórusai kitágulnak, így bejuthatnak a mézben lévő fontos hatóanyagok. Ezek a bőr alatti szöveteket méregtelenítik, és a vákuumhatás segítségével kiszívódik a bőrben felhalmozott salakanyag.
A méz többszöri felvitele után a kezelés egy olajos lazító hátmasszázzsal fejeződik be, ennek és az alapos letörlésnek köszönhetően a méz maradéktalanul eltávolodik a kezelt testfelületről. Az egész folyamat kb. 60 percet vesz igénybe. A masszázs natúr mézzel történik, allergia esetén nem alkalmazható.
Különösen javasolt erős dohányosoknak méregtelenítő kúra formájában, valamint reumatikus betegségeknél, visszatérő fertőzéseknél és nagyon merev, kemény izmok kilazításánál.
A mézes masszázs különösen javasolt:

  • dohányosoknak méregtelenítő kúra formájában, 
  • reumatikus betegségek, 
  • gerincbántalmak, 
  • nyak-, váll- és hátfájdalmak,
  • migrén, 
  • visszatérő fertőzések, 
  • depresszió esetén. 

A masszázs natúr mézzel történik. Allergia esetén nem alkalmazható a masszázs!