Újdonságok

Végre itt a jó idő!

Szeretettel várok mindenkit a stúdióba,
aki egy kis feltöltődésre, megújulásra vágyik a hidegebb, zor-dabb hónapok után.

Kellemes hűs helyen és harmo-nikus környezetben biztosítom, hogy a masszázs igazán pihen-tető élménnyé váljon.

Próbáld ki, a felfrissülés és a megúj-ulás tavasszal és nyáron is fontos szervezetünknek!


Tested és lelked egyaránt meg-hálálja a törő-dést. 

Válaszd ki szol-gáltatásaink kö-zül a hozzád legjobban illő masszázst!  

Sikeres aromaterapeuta vizsgát tet-tem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Így mostantól még összetettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masz-százsaimat. Télen különleges, változatos, divatos olajkeveré-kekkel várunk, melyek ápolják és puhává varázsolják a bőröd. Töltsd fel tested és lelked egy aromaterápiás masszázzsal!

Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémákra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy immunerősí-tésre. Gyere, próbáld ki!


A napsütéses hónapokban is különleges és változatos hűsítő olajkeverékekkel várunk, amik védik és ápolják testedet az időjárás viszontagságaitól.
Az év nyári napjaiban olyan bőr-tápláló olaj keverékekkel várunk, melyek rugalmassá, puhává, bár-sonyossá varázsolják a napsugár-zásnak kitett bőrödet.
Bármelyik masszázs típust vá-lasztod, a bőröd kényeztetetése garantált!


Fáradtak az izmaid, sok a stressz vagy csak egy kis ki-kapcsolódásra vágysz a szürke hétköznapokból?

Készítsd fel testedet és lelkedet a következő időszak kihívásaira! Pihentesd és lazítsd el testedet a kedvenc masszázsoddal!
Tegyél az egészségedért és a jobb közérzetedért, és kapcsolódj ki egy kicsit a hétköznapi mókus-kerékből! Gyere el stúdiónkba és válassz egyet a szolgáltatásaink közül!

A 100%-an bevizsgált tiszta illóolajoknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.


Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet.

Hétköznap hétfőtől péntekig áll a vendégek rendelkezésére.

Új időpontot telefonos egyeztetést követően hétköznapokra tudok adni. A bejelentkezéstől számítva kb. 1-2 héttel későbbre lehet időpontot foglalni a 0670 9788-664-es számon.


A nyitvatartás és a masszázs me-nete a járványhelyzet miatt előírt szabályoknak megfelelően változ-hat. 
Telefonos időpontegyeztetés:
hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashatják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtőzik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Légy részese te is a megújulás-nak!
Egész évben érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészzséges életmóddal kapcso-latban a profilon.


Érdemes lájkolni! Mézes masszázs

A méz alkalmazása már sok évszázaddal ezelőtt elterjedt a gyógyászatban, hiszen a méz gyógyító ereje régóta közismert. Ezt a gyógyító hatást használjuk ki a mézes masszázs alkalmazásánál, ahol ötvöződik a méz és az érintés gyógyító ereje.
A méz különlegességét a benne lévő magas cukor-, enzim-, vitamin- és ásványi anyag tartalmának köszönheti. Ezen jótékony anyagok hatására a bőr fiatalabb, puhább, simább, feszesebb lesz, gyakorlatilag a kezelt bőrfelület egészségesebbé válik. A méz segít szabályozni és visszaállítani a test energiaáramlását, egészséges egyensúlyát, vitamin - és ásványi anyag tartalma bejut a bőrön keresztül a szervezetbe, a felesleges méreganyagokat pedig a bőrön keresztül kijuttatja, kiváló méregtelenítő.
A kezelések leggyakrabban a háton történnek. A mézet egyedi, erre a célra kifejlesztett mozdulattal dolgozzuk be a testbe úgy, hogy miután a méz felkerül a bőrre, a masszőr a kezét rányomja az adott bőrfelületre, majd a kéz megemelésével és a méz közvetítésével a bőrt is elemeli, így a mozdulatok folyamatos ismétlésével kialakul egy vákuumhatás. Ezáltal az apróbb hajszálerek kitágulnak, fokozódik a vérbőség, a bőr pórusai kitágulnak, így bejuthatnak a mézben lévő fontos hatóanyagok. Ezek a bőr alatti szöveteket méregtelenítik, és a vákuumhatás segítségével kiszívódik a bőrben felhalmozott salakanyag.
A méz többszöri felvitele után a kezelés egy olajos lazító hátmasszázzsal fejeződik be, ennek és az alapos letörlésnek köszönhetően a méz maradéktalanul eltávolodik a kezelt testfelületről. Az egész folyamat kb. 60 percet vesz igénybe. A masszázs natúr mézzel történik, allergia esetén nem alkalmazható.
Különösen javasolt erős dohányosoknak méregtelenítő kúra formájában, valamint reumatikus betegségeknél, visszatérő fertőzéseknél és nagyon merev, kemény izmok kilazításánál.
A mézes masszázs különösen javasolt:

  • dohányosoknak méregtelenítő kúra formájában, 
  • reumatikus betegségek, 
  • gerincbántalmak, 
  • nyak-, váll- és hátfájdalmak,
  • migrén, 
  • visszatérő fertőzések, 
  • depresszió esetén. 

A masszázs natúr mézzel történik. Allergia esetén nem alkalmazható a masszázs!