Újdonságok

Végre itt a tavasz! Szeretettel vá-rok mindenkit a stúdióba, aki egy kis feltöltődésre, megújulásra vágyik a hidegebb zordabb hónapok után. Kellemes melegben és harmonikus környezetben biztosítom, hogy a masszázs igazán pihentető élmény-nyé váljon. Próbáld ki, a fel-frissülés tavasszal is garantált!


Tavasszal kü-lönleges, válto-zatos, divatos olajkeverékek-kel várunk. Me-lyek ápolják és puhává varázsol-ják a bőröd. Tes-ted és lelked egyaránt felfrissül.


Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Így mostantól még összetettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsaimat.
Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémákra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy immunerősí-tésre. Gyere, próbáld ki!


Töltdődj és frissül fel márci-usban is egy masszázzsal!
Készítsd fel testedet és lelkedet a tavaszi zsongásra és pörgésre!

 
A 100%-an bevizsgált tiszta illóola-joknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.

Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet.
Hétvégén a stúdió zárva tart.


Telefonos időpontegyeztetés: hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashat-ják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtő-zik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Csatlakozz Te is és legyél naprakész akcióinkról, tudj meg  minél többet a stúdió életéről, próbáld ki újdonságainkat!
Légy részese te is az téli meg-újulásnak!
Márciusban is érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészséges életmóddal kapcso-latban  a profilon.

Érdemes lájkolni! Mézes masszázs

A méz alkalmazása már sok évszázaddal ezelőtt elterjedt a gyógyászatban, hiszen a méz gyógyító ereje régóta közismert. Ezt a gyógyító hatást használjuk ki a mézes masszázs alkalmazásánál, ahol ötvöződik a méz és az érintés gyógyító ereje.
A méz különlegességét a benne lévő magas cukor-, enzim-, vitamin- és ásványi anyag tartalmának köszönheti. Ezen jótékony anyagok hatására a bőr fiatalabb, puhább, simább, feszesebb lesz, gyakorlatilag a kezelt bőrfelület egészségesebbé válik. A méz segít szabályozni és visszaállítani a test energiaáramlását, egészséges egyensúlyát, vitamin - és ásványi anyag tartalma bejut a bőrön keresztül a szervezetbe, a felesleges méreganyagokat pedig a bőrön keresztül kijuttatja, kiváló méregtelenítő.
A kezelések leggyakrabban a háton történnek. A mézet egyedi, erre a célra kifejlesztett mozdulattal dolgozzuk be a testbe úgy, hogy miután a méz felkerül a bőrre, a masszőr a kezét rányomja az adott bőrfelületre, majd a kéz megemelésével és a méz közvetítésével a bőrt is elemeli, így a mozdulatok folyamatos ismétlésével kialakul egy vákuumhatás. Ezáltal az apróbb hajszálerek kitágulnak, fokozódik a vérbőség, a bőr pórusai kitágulnak, így bejuthatnak a mézben lévő fontos hatóanyagok. Ezek a bőr alatti szöveteket méregtelenítik, és a vákuumhatás segítségével kiszívódik a bőrben felhalmozott salakanyag.
A méz többszöri felvitele után a kezelés egy olajos lazító hátmasszázzsal fejeződik be, ennek és az alapos letörlésnek köszönhetően a méz maradéktalanul eltávolodik a kezelt testfelületről. Az egész folyamat kb. 60 percet vesz igénybe. A masszázs natúr mézzel történik, allergia esetén nem alkalmazható.
Különösen javasolt erős dohányosoknak méregtelenítő kúra formájában, valamint reumatikus betegségeknél, visszatérő fertőzéseknél és nagyon merev, kemény izmok kilazításánál.
A mézes masszázs különösen javasolt:

  • dohányosoknak méregtelenítő kúra formájában, 
  • reumatikus betegségek, 
  • gerincbántalmak, 
  • nyak-, váll- és hátfájdalmak,
  • migrén, 
  • visszatérő fertőzések, 
  • depresszió esetén. 

A masszázs natúr mézzel történik. Allergia esetén nem alkalmazható a masszázs!