Újdonságok

Végre itt a tavasz! Szeretettel vá-rok mindenkit a stúdióba, aki egy kis feltöltődésre, megújulásra vágyik a hidegebb zordabb hónapok után. Kellemes melegben és harmonikus környezetben biztosítom, hogy a masszázs igazán pihentető élmény-nyé váljon. Próbáld ki, a fel-frissülés tavasszal is garantált!


Tavasszal kü-lönleges, válto-zatos, divatos olajkeverékek-kel várunk. Me-lyek ápolják és puhává varázsol-ják a bőröd. Tes-ted és lelked egyaránt felfrissül.


Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Így mostantól még összetettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsaimat.
Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémákra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy immunerősí-tésre. Gyere, próbáld ki!


Töltdődj és frissül fel márci-usban is egy masszázzsal!
Készítsd fel testedet és lelkedet a tavaszi zsongásra és pörgésre!

 
A 100%-an bevizsgált tiszta illóola-joknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.

Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet.
Hétvégén a stúdió zárva tart.


Telefonos időpontegyeztetés: hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashat-ják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtő-zik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Csatlakozz Te is és legyél naprakész akcióinkról, tudj meg  minél többet a stúdió életéről, próbáld ki újdonságainkat!
Légy részese te is az téli meg-újulásnak!
Márciusban is érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészséges életmóddal kapcso-latban  a profilon.

Érdemes lájkolni! Stresszoldó masszázs

A stresszoldó masszázs, mint ahogy a neve is mutatja, a feszültségoldásra specializálódott. Civilizációnkban sokak számára nehéz feladat az ellazulás, a relaxáció. A mai felgyorsult, stresszes, kihívásokkal teli életvitel mellett az embereknek különösen oda kell figyelni arra, hogy legyen idő a kikapcsolódásra, pihenésre is. Mindenkinek fontos lenne a stressz kezelését és levezetését megtanulni egy harmonikusabb, könnyebb élet érdekében. Sajnos a stressz jelen társadalmunkban mindennapos, szinte kikerülhetetlen, de nem mindegy, hogy a feszültséget hogyan kezelik az emberek. Elengedhetetlen, hogy a stresszt le lehessen vezetni, ne „raktározódjon” el a szervezetben, mivel számos panaszt és betegséget válthat ki, valamint a közvetlen környezetünkre is rossz hatással van a feszült állapotunk. Számos jele lehet ennek az állapotnak. A kimerültségen, az ok nélküli ingerültségen át a hát- és nyakfájástól a különböző típusú fej- és gyomorfájásokig sokféleképpen megmutatkozhat a nem megfelelően kezelt feszültség. A stressz eredményes kezelésének már rengeteg módja ismert. Személyiségtípustól függ, kinek mi válik be igazán. Az alapos önismeret mellett számos módszer létezik, amivel megszűntethetőek a stressz okozta problémák. Egyik ilyen módszer a masszázs.

A masszázs nem csak az izmokat és a bőrt frissíti fel, hanem az idegrendszerre is jótékony hatással bír. Aktiválódik a paraszimpatikus idegrendszer, ami annyit jelent, hogy a test így könnyebben képes ellensúlyozni a stressz okozta problémákat (pl.: feloldódik az izmok akaratlan feszülése, normalizálódik a szívritmus, helyre áll a keringés és a vérnyomás). A masszázs segít tudatosítani a testnek, hogy hol vannak az önkéntelenül fenntartott feszültségek. Az ember később már a feszültség pillanatában képes felismerni ezt.

A stresszoldó masszázs a frissítő masszázs elemeire épül. Elsődleges célja a feszültségoldás, a nyugtatás, ezért ennél a masszázs típusnál a fogásokat is ehhez a szemponthoz igazítom. Stresszoldásnál a lazító, simító technikák kerülnek előtérbe, az erőteljesebb, gyúró fogásokat alig alkalmazom ennél a kezelésnél.

A masszázs technikai részén kívül külön hangsúlyt fektetek a harmonikus, nyugodt környezet kialakítására is. A masszázst kiegészíti a halk nyugtató zene, a megfelelő stresszoldó illóolajokból összeállított keverékem használata pedig még hatékonyabbá teszi a kezelést. Minden érzékszervünk nyugtató, lazító ingerben részesül a masszázs alatt. Képes lesz az agy és a test is kikapcsolódni a mindennapi pörgésből, az ember egyre jobban képes lesz megtanulni az ellazulást. A kezelés többnyire egy 60 perces teljes testmasszázsból áll, amiből a vállak és a hát kezelésére fordítom a legtöbb időt, ugyanis a stressz ezekre a területekre „rakódik le” a legjobban.

Bárkinek ajánlható, aki úgy érzi, hogy szüksége van az ellazulásra, a nyugalomra, szeretne kilépni egy kicsit a mindennapok mókuskerekéből, és egy kicsit csak önmagával szeretne törődni.