Újdonságok

Végre itt a jó idő!

Szeretettel várok mindenkit a stúdióba,
aki egy kis feltöltődésre, megújulásra vágyik a hidegebb, zor-dabb hónapok után.

Kellemes hűs helyen és harmo-nikus környezetben biztosítom, hogy a masszázs igazán pihen-tető élménnyé váljon.

Próbáld ki, a felfrissülés és a megúj-ulás tavasszal és nyáron is fontos szervezetünknek!


Tested és lelked egyaránt meg-hálálja a törő-dést. 

Válaszd ki szol-gáltatásaink kö-zül a hozzád legjobban illő masszázst!  

Sikeres aromaterapeuta vizsgát tet-tem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Így mostantól még összetettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masz-százsaimat. Télen különleges, változatos, divatos olajkeveré-kekkel várunk, melyek ápolják és puhává varázsolják a bőröd. Töltsd fel tested és lelked egy aromaterápiás masszázzsal!

Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémákra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy immunerősí-tésre. Gyere, próbáld ki!


A napsütéses hónapokban is különleges és változatos hűsítő olajkeverékekkel várunk, amik védik és ápolják testedet az időjárás viszontagságaitól.
Az év nyári napjaiban olyan bőr-tápláló olaj keverékekkel várunk, melyek rugalmassá, puhává, bár-sonyossá varázsolják a napsugár-zásnak kitett bőrödet.
Bármelyik masszázs típust vá-lasztod, a bőröd kényeztetetése garantált!


Fáradtak az izmaid, sok a stressz vagy csak egy kis ki-kapcsolódásra vágysz a szürke hétköznapokból?

Készítsd fel testedet és lelkedet a következő időszak kihívásaira! Pihentesd és lazítsd el testedet a kedvenc masszázsoddal!
Tegyél az egészségedért és a jobb közérzetedért, és kapcsolódj ki egy kicsit a hétköznapi mókus-kerékből! Gyere el stúdiónkba és válassz egyet a szolgáltatásaink közül!

A 100%-an bevizsgált tiszta illóolajoknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.


Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet.

Hétköznap hétfőtől péntekig áll a vendégek rendelkezésére.

Új időpontot telefonos egyeztetést követően hétköznapokra tudok adni. A bejelentkezéstől számítva kb. 1-2 héttel későbbre lehet időpontot foglalni a 0670 9788-664-es számon.


A nyitvatartás és a masszázs me-nete a járványhelyzet miatt előírt szabályoknak megfelelően változ-hat. 
Telefonos időpontegyeztetés:
hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashatják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtőzik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Légy részese te is a megújulás-nak!
Egész évben érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészzséges életmóddal kapcso-latban a profilon.


Érdemes lájkolni! Stresszoldó masszázs

A stresszoldó masszázs, mint ahogy a neve is mutatja, a feszültségoldásra specializálódott. Civilizációnkban sokak számára nehéz feladat az ellazulás, a relaxáció. A mai felgyorsult, stresszes, kihívásokkal teli életvitel mellett az embereknek különösen oda kell figyelni arra, hogy legyen idő a kikapcsolódásra, pihenésre is. Mindenkinek fontos lenne a stressz kezelését és levezetését megtanulni egy harmonikusabb, könnyebb élet érdekében. Sajnos a stressz jelen társadalmunkban mindennapos, szinte kikerülhetetlen, de nem mindegy, hogy a feszültséget hogyan kezelik az emberek. Elengedhetetlen, hogy a stresszt le lehessen vezetni, ne „raktározódjon” el a szervezetben, mivel számos panaszt és betegséget válthat ki, valamint a közvetlen környezetünkre is rossz hatással van a feszült állapotunk. Számos jele lehet ennek az állapotnak. A kimerültségen, az ok nélküli ingerültségen át a hát- és nyakfájástól a különböző típusú fej- és gyomorfájásokig sokféleképpen megmutatkozhat a nem megfelelően kezelt feszültség. A stressz eredményes kezelésének már rengeteg módja ismert. Személyiségtípustól függ, kinek mi válik be igazán. Az alapos önismeret mellett számos módszer létezik, amivel megszűntethetőek a stressz okozta problémák. Egyik ilyen módszer a masszázs.

A masszázs nem csak az izmokat és a bőrt frissíti fel, hanem az idegrendszerre is jótékony hatással bír. Aktiválódik a paraszimpatikus idegrendszer, ami annyit jelent, hogy a test így könnyebben képes ellensúlyozni a stressz okozta problémákat (pl.: feloldódik az izmok akaratlan feszülése, normalizálódik a szívritmus, helyre áll a keringés és a vérnyomás). A masszázs segít tudatosítani a testnek, hogy hol vannak az önkéntelenül fenntartott feszültségek. Az ember később már a feszültség pillanatában képes felismerni ezt.

A stresszoldó masszázs a frissítő masszázs elemeire épül. Elsődleges célja a feszültségoldás, a nyugtatás, ezért ennél a masszázs típusnál a fogásokat is ehhez a szemponthoz igazítom. Stresszoldásnál a lazító, simító technikák kerülnek előtérbe, az erőteljesebb, gyúró fogásokat alig alkalmazom ennél a kezelésnél.

A masszázs technikai részén kívül külön hangsúlyt fektetek a harmonikus, nyugodt környezet kialakítására is. A masszázst kiegészíti a halk nyugtató zene, a megfelelő stresszoldó illóolajokból összeállított keverékem használata pedig még hatékonyabbá teszi a kezelést. Minden érzékszervünk nyugtató, lazító ingerben részesül a masszázs alatt. Képes lesz az agy és a test is kikapcsolódni a mindennapi pörgésből, az ember egyre jobban képes lesz megtanulni az ellazulást. A kezelés többnyire egy 60 perces teljes testmasszázsból áll, amiből a vállak és a hát kezelésére fordítom a legtöbb időt, ugyanis a stressz ezekre a területekre „rakódik le” a legjobban.

Bárkinek ajánlható, aki úgy érzi, hogy szüksége van az ellazulásra, a nyugalomra, szeretne kilépni egy kicsit a mindennapok mókuskerekéből, és egy kicsit csak önmagával szeretne törődni.