Újdonságok

Egész évben várjuk régi és új vendégeinket szeretettel! 

Bátran ajánljuk stúdiónkat azoknak, aki szívesen kényeztetnék testüket lelküket egy frissítő, pihentető masz-százzsal. A megújulás garantált!
Szolgáltatásainkat bármelyik hónapban igénybe veheted! 

Mindig az aktuális évszak kihí-vásaihoz, a személyes igénye-idhez igazodunk, hogy tested, izmaid mindig azt kapják amire éppen a legnagyobb szükségük van!

Változatos, személyre szabható olajkeverékekkel várunk, ame-lyek védik és ápolják bőrödet az időjárás viszontagságaitól és a mindennapos igénybevétel-től!

Garantáltan teljes testi és lelki feltöl-tődésben lesz részed!
Kellemes meleg helyen és harmo-nikus környezetben biztosítjuk, hogy a masszázs igazán pihentető élménnyé váljon számodra.
Próbáld ki, a regenerálódás és a stresszoldás egész évben legyen fontos része életednek!


Törd meg a hét-köznapok mono-ton rutinját egy relaxáló masz-százzsal! Add meg magadnak a feltöltődés és a kikapcsolódás lehetőségét!


Tested és lelked egyaránt meghálálja a törődést! 

Válaszd ki szolgáltatásaink közül a hozzád legjobban illő masszázst!


Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Azóta még össze-tettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsa-imat. Különleges, testtápláló krémekkel, változatos illatokkal, divatos olajkeverékekkel vá-runk, melyek ápolják és puhává varázsolják a bőröd. 


Töltődj fel, válaszd aromate-rápiás masszázsunkat!
Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémák-ra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy im-munerősítésre. Gyere, próbáld ki!
Az év bármelyik hónapját is válasz-tod, mindig különleges és változatos olajkeverékekkel várunk, amik védik és ápolják testedet az aktuális időjárás viszontagságaitól.

Télen-nyáron olyan bőrtápláló olaj-keverékeket alkalmazunk, melyek rugalmassá, puhává, bársonyossá varázsolják a szélsőséges időjá-rásnak kitett bőrödet.
Bármelyik masszázs típust válasz-tod, a bőröd kényeztetése garantált!

Fáradtak az izmaid, sok a mun-kahelyi feszültség, vagy csak egy kis kikapcsolódásra vágysz a szürke hétköznapokból?
Készítsd fel testedet és lelkedet a következő időszak kihívásaira! Pihentesd és lazítsd el testedet a kedvenc masszázsoddal!

Tegyél az egészségedért és a jobb közérzetedért, és kap-csolódj ki egy kicsit a hétköz-napi mókuskerékből! Gyere el stúdiónkba és válassz egyet a szolgáltatásaink közül!
A 100%-an bevizsgált tiszta illó-olajoknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.

Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet. Hétvégén zárva tar-tunk. A stúdiónk hétköznap hétfőtől péntekig áll a vendégek rendelkezésére.
Új időpontot telefonos egyezte-tést követően hétköznapokra tu-dok adni. A bejelentkezéstől szá-mítva kb. 1-2 héttel későbbre lehet időpontot foglalni a 0670 9788-664-es számon, hétfőtől péntekig 10-18 óráig.

A nyitvatartás és a masszázs menete a járványhelyzet miatt előírt szabályoknak megfelelően változhat.

Telefonos időpontegyeztetés: hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashatják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtőzik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Légy részese te is a megújulás-nak!
Egész évben érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészzséges életmóddal kapcso-latban a profilon.


Érdemes lájkolni! Stúdió

Ide várlak...

      A nemrég felújított stúdió színeiben, berendezésében és felszereltségében is tökéletes lehetőséget nyújt a teljes kikapcsolódáshoz.                                     

        A falak új, meleg színei meghitt, otthonos hangulatot árasztanak a stúdióban, ezzel is segítve a masszázshoz megfelelő nyugodt légkör megterem-tését. Ebben az évben a berendezést is kicseréltük, a stúdió teljesen megújult.

   A bútorok pontosan a helyiség igényeihez és adottságaihoz lettek igazítva, így a masszőrnek és a vendégnek egyaránt biztosítva van minden feltétel egy lazító masszázshoz. A kialakítás és a felszerelés kiválasztás során is a minőségre törekedtünk.            

       A természetes illóolajok, az új diffúzor és a különböző          technikai, műszaki eszközök mind-mind a minőségi szolgáltatást támogatják. 

Illóolajok

     A 100% tisztaságú, terápiás cél-ra is alkalmas, bevizsgált olajok nagy választékának köszönhe-tően a masszázs hatékonysága megsokszorozható és egyedi igényekhez igazítható. Több mint 40 illóolaj közül min-denki találhat kedvére valót. Az olajokat többféle szempont alapján lehet válogatni, nem mindegy kinek mire-mit és mennyit használunk. Aromaterápiás isme-reteimnek köszönhetően az olajok megfelelő össze-állítását és kiválasztását is biztonsággal végzem. Ta-nulmányaimat jelenleg is a Panarom Aromaterapeuta és Szépségterapeuta Intézetnél végzem, és az illó-olajokat is innen szerzem be.  Az aromaterápiás- és az arcmasszázs során az olajok még tudatosabban vannak összeválogatva. A masszázst rövid beszél-getés előzi meg, ahol teljes pontossággal kideríthető milyen illóolaj keverékre van szüksége a vendégnek.

tovább>>

 Kiegészítők


 A masszázsnál elengedhetet-lenül fontos, hogy a vendég 100%-os komfortérzete. Mindig törekedtem arra, hogy ez nálam megvalósulhasson. A vendégek         nyugodtan öltözhetnek-vetkőz-hetnek egy erre a célra kialakított részen, nem kell attól tartaniuk, hogy valaki megzavarhatja őket. Télen a helyiség meleg.  Valamint sok új, meleg pléd segít abban, hogy a fázósabbak is jól érezzék magukat, teljes legyen a komfortérzetük. Ha esetleg még ez sem lenne elég, a masszázságyra feltehető egy fűtőlepedő, ami alulról is közvetlenül melegíti a testet, így biztosítva ezzel a megfelelő hőmérsékletet.

Lávakövek

Közel 50 darab különböző mére-tű lávakő biztosítja, hogy a lá-vaköves masszázs felejthetet-len élmény legyen. 

A lávaköves masszázs kiváló stresszoldó masszázs azoknak, aki szeretik kipróbálni a hagyo-mányos svédmasszázstól eltérő technikákat is. A kövek egy vízmelegítő edényben történő felmelegítés után helyezhetőek a testre. A forró lávakő megnyugtatja és feltölti az elfáradt testet. A különböző méretű köveknek köszönhetően a masszázs végére az egész testet beborítja és átjárja a melegség és a könynyedség.

tovább>>

Illóolaj párologtató

  A diffúzorba számtalan va-riációban csepegtethetőek az illóolajok, amik még személye-sebbé, illatosabbá varázsolják a teret. Az illatok hozzáigazít-hatóak a vendég egyéniségéhez, ízléséhez, az éppen aktuális évszak hangulatához vagy akár az adott masszázstípushoz is. A párologtatóba csepegtetett illóolajok nem csak „hangulatfelelősek”, hanem már a belégzés hatására rögtön elkezdik kifejteni terápiás hatásukat, így segítve, erősítve a masszázs jótékony hatását. A diffúzor másik feladata, hogy a vizet apró vízcseppekké alakítja, amit fehér ködfelhőként fúj ki. Ennek köszönhetően a levegő páratartalma optimális lesz. A megfelelő páratartalom jótékony hatással van a bőrre, gátolja a  kiszáradását és véd a fer-tőzésekkel szemben. 


Krémek

      Ha száraz és érzékeny a bőre, akkor a teljesen vegyszermen-tes, saját készítésű, személyre szabott illóolajos krémet is vá-laszthat teste ápolására. Masz-százs során nem csak az izmok kerülnek átdol-gozásra. A bőrön érint a masszőr és a megfelelő ható-anyagok is itt jutnak szervezetbe. Fontos hogy a krémek, olajok amikkel az egész testet bekenjük bőrtáplálóak legyenek és védjék ápolják test-felszínünket. Különböző bőrtípusok léteznek, ami valakinek jó, másnak már nem olyan hatékony. Ezért nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy kiváló minőségű és ha kell személyre szabható, alapanyagokkal dol-gozzak. Egy masszázs kezelés alatt így a bőr is meg-kapja a kellő figyelmet és védelmet, ami elenged-hetetlen a jó közérzet, az egészség kialakításához.


Hangtál és köpöly

Egy jó masszázs számtalan esz-közzel kiegészíthető, amivel még hatékonyabbá tehető egy kezelés. Sok eszköz megta-lálható a stúdióban is, amivel színesebbé tehető egy-egy masszázs. A letapadt izmok átdolgozására a masz-százs már többféle kezeléssel kiegészíthető, egyik ilyen újdonság a köpöly. Az öt tagú szilikon gumi-köpölyöknek köszönhetően bárhol van letapadás, megoldható a feloldásuk. Ez a módszer az erőtelje-sebb, erősebb technikát szerető vendégek kedvelt megoldása. Akik viszont a teljes relaxációt, a lágyabb érintéseket, a könnyed rezgéseket részesítik előny-ben, biztos szeretni fogják egyik különleges eszközöm hangtálat. Főleg a stresszoldó masszázzsal társítva ajánlanám. A hangtál finoman ráhelyezve a megha-tározott pontokra kiválóan oldja a feszültséget, és lenyugtatja az agy mindennapi problémákon való pörgését. Érdeklődj...

A megújult stúdió kellemes hangulattal, tisztasággal, professzionális felszereléssel és természetes alapanyagokkal vár mi-den kedves felfrissülésre vágyó vendéget. Igaz, hogy jó masz-százstechnika és a felkészült masszőr elengedhetetlenül fontos a masszázshoz, de szerintem ugyan ilyen figyelmet kell fordítani a megfelelő környezet kialakítására is. Mindig nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy a vendég esztétikailag és komfortérzetben is a lehető legjobb minőséget kapja. 

A felújításnak köszönhetően a stúdió még hatékonyabban tudja segíteni hogy a szolgáltatás mindenki igényeinek megfelelő legyen.

 A stúdió környezete, hangulata, eszközei és felszerelései mind azt a célt szolgálják, hogy a vendégek telje-sen ki tudjanak kapcsolni a mindennapok pörgéséből, és egy órára csak az ő kényelmük és egészségük le-gyen a legfontosabb.