Újdonságok

Végre itt a tavasz! Szeretettel vá-rok mindenkit a stúdióba, aki egy kis feltöltődésre, megújulásra vágyik a hidegebb zordabb hónapok után. Kellemes melegben és harmonikus környezetben biztosítom, hogy a masszázs igazán pihentető élmény-nyé váljon. Próbáld ki, a fel-frissülés tavasszal is garantált!


Tavasszal kü-lönleges, válto-zatos, divatos olajkeverékek-kel várunk. Me-lyek ápolják és puhává varázsol-ják a bőröd. Tes-ted és lelked egyaránt felfrissül.


Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Így mostantól még összetettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsaimat.
Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémákra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy immunerősí-tésre. Gyere, próbáld ki!


Töltdődj és frissül fel márci-usban is egy masszázzsal!
Készítsd fel testedet és lelkedet a tavaszi zsongásra és pörgésre!

 
A 100%-an bevizsgált tiszta illóola-joknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.

Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet.
Hétvégén a stúdió zárva tart.


Telefonos időpontegyeztetés: hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashat-ják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtő-zik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Csatlakozz Te is és legyél naprakész akcióinkról, tudj meg  minél többet a stúdió életéről, próbáld ki újdonságainkat!
Légy részese te is az téli meg-újulásnak!
Márciusban is érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészséges életmóddal kapcso-latban  a profilon.

Érdemes lájkolni! Aromaterápiás masszázs

Az aromaterápiás masszázs a frissítő masszázs és az illóolajok jótékony hatását ötvözi.
Az aromaterápia egy természetes gyógymód, ami szó szerint illatkezelésnek fordítható. Az aromaterápia az illóolajok és a növényi olajok segítségével képes a szervezetet harmonizálni, erősíteni és gyógyítani. Az illóolaj a növény esszenciája, a teljes lényege, így egy-egy illóolaj egyaránt hat fizikai, lelki és szellemi szinten. Az illóolajokat növények különböző részeiből nyerik ki, általában lepárlással.
A masszázs és az illóolajok egy kezelésen belül alkalmazva kölcsönösen felerősítik egymás jótékony hatását. Az illóolaj sokkal jobban felszívódik egy alapos masszázs során, mintha csak egyszerűen be lenne kenve a test. A bőr felhámján keresztül bekerül az illóolaj a vérkeringésbe. Innen már könnyen fel tudja venni a kapcsolatot a szervezet bármely pontjával. Kiváló vizelethajtó, gombaölő, baktériumölő, gyulladáscsökkentő hatása van. Segít visszanyerni testünk ellenálló képességét. Egyensúlyba hozza a kibillent lelket, harmonizálja a lelkiállapotot. Kipihenté, frissé teszi a szellemet valamint képes megnyugtatni az idegrendszert.

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy bár az illóolajokat nagyon sok mindenre lehet eredményesen használni, nem mindegy hogy hogyan alkalmazzák őket. Egy jó szakember tudja mely illóolajakat szabad kombinálni egymással és melyeket tilos. Melyik olaj milyen fajta problémára hat, vagy esetleg mikor nem lehet alkalmazni, mert kedvezőtlen hatásokat válthat ki. Az illóolaj minőségének is kifogástalannak kell lennie, hogy el lehessen vele érni a kívánt hatást. Csak a tiszta, kiváló minőségű, ellenőrzött forgalmazóktól származó olajokkal szabad dolgozni masszázs során.

Az aromaterápiás masszázs kb. 60 percet vesz igénybe. A kezelések száma és sűrűsége az adott problémától, helyzettől függ. Az aromaterápiás ismereteimet és a masszázs tanulmányaimat egyaránt felhasználom ennél a kezelésnél. Igény esetén a masszázst megelőzheti egy beszélgetés, aminek alapján személyre szólóan kialakítható a kezelés menete. Konkrét problémára, helyzetre megfelelően összeállított illóolajos keveréket tudok készíteni, ami felerősíti a masszázs hatékonyságát. Ez a probléma lehet lelki vagy fizikai eredetű is, a hátfájástól a kimerültségen át bármi szóba jöhet. A masszázst is a felmerülő gondokhoz igazítom, attól függően mire van szüksége a kezelt személynek. Nem mindegy melyik masszázstechnikát alkalmazom akkor, ha nyugtatni szeretnék valakit, vagy éppen feltölteni, energetizálni. A masszázs után nem szabad rögtön lezuhanyozni, 4-5 órát érdemes várni, hogy az olajok teljesen felszívódhassanak.

Azoknak ajánlom különösen ezt a masszázst, akik szeretik a finom illatokat, bíznak a növények gyógyító erejében és szeretnének egy órára elmerülni az illóolajok világában.