Újdonságok

Végre itt a jó idő!

Szeretettel várok mindenkit a stúdióba,
aki egy kis feltöltődésre, megújulásra vágyik a hidegebb, zor-dabb hónapok után.

Kellemes hűs helyen és harmo-nikus környezetben biztosítom, hogy a masszázs igazán pihen-tető élménnyé váljon.

Próbáld ki, a felfrissülés és a megúj-ulás tavasszal és nyáron is fontos szervezetünknek!


Tested és lelked egyaránt meg-hálálja a törő-dést. 

Válaszd ki szol-gáltatásaink kö-zül a hozzád legjobban illő masszázst!  

Sikeres aromaterapeuta vizsgát tet-tem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Így mostantól még összetettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masz-százsaimat. Télen különleges, változatos, divatos olajkeveré-kekkel várunk, melyek ápolják és puhává varázsolják a bőröd. Töltsd fel tested és lelked egy aromaterápiás masszázzsal!

Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémákra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy immunerősí-tésre. Gyere, próbáld ki!


A napsütéses hónapokban is különleges és változatos hűsítő olajkeverékekkel várunk, amik védik és ápolják testedet az időjárás viszontagságaitól.
Az év nyári napjaiban olyan bőr-tápláló olaj keverékekkel várunk, melyek rugalmassá, puhává, bár-sonyossá varázsolják a napsugár-zásnak kitett bőrödet.
Bármelyik masszázs típust vá-lasztod, a bőröd kényeztetetése garantált!


Fáradtak az izmaid, sok a stressz vagy csak egy kis ki-kapcsolódásra vágysz a szürke hétköznapokból?

Készítsd fel testedet és lelkedet a következő időszak kihívásaira! Pihentesd és lazítsd el testedet a kedvenc masszázsoddal!
Tegyél az egészségedért és a jobb közérzetedért, és kapcsolódj ki egy kicsit a hétköznapi mókus-kerékből! Gyere el stúdiónkba és válassz egyet a szolgáltatásaink közül!

A 100%-an bevizsgált tiszta illóolajoknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.


Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet.

Hétköznap hétfőtől péntekig áll a vendégek rendelkezésére.

Új időpontot telefonos egyeztetést követően hétköznapokra tudok adni. A bejelentkezéstől számítva kb. 1-2 héttel későbbre lehet időpontot foglalni a 0670 9788-664-es számon.


A nyitvatartás és a masszázs me-nete a járványhelyzet miatt előírt szabályoknak megfelelően változ-hat. 
Telefonos időpontegyeztetés:
hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashatják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtőzik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Légy részese te is a megújulás-nak!
Egész évben érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészzséges életmóddal kapcso-latban a profilon.


Érdemes lájkolni! Aromaterápiás masszázs

Az aromaterápiás masszázs a frissítő masszázs és az illóolajok jótékony hatását ötvözi.
Az aromaterápia egy természetes gyógymód, ami szó szerint illatkezelésnek fordítható. Az aromaterápia az illóolajok és a növényi olajok segítségével képes a szervezetet harmonizálni, erősíteni és gyógyítani. Az illóolaj a növény esszenciája, a teljes lényege, így egy-egy illóolaj egyaránt hat fizikai, lelki és szellemi szinten. Az illóolajokat növények különböző részeiből nyerik ki, általában lepárlással.
A masszázs és az illóolajok egy kezelésen belül alkalmazva kölcsönösen felerősítik egymás jótékony hatását. Az illóolaj sokkal jobban felszívódik egy alapos masszázs során, mintha csak egyszerűen be lenne kenve a test. A bőr felhámján keresztül bekerül az illóolaj a vérkeringésbe. Innen már könnyen fel tudja venni a kapcsolatot a szervezet bármely pontjával. Kiváló vizelethajtó, gombaölő, baktériumölő, gyulladáscsökkentő hatása van. Segít visszanyerni testünk ellenálló képességét. Egyensúlyba hozza a kibillent lelket, harmonizálja a lelkiállapotot. Kipihenté, frissé teszi a szellemet valamint képes megnyugtatni az idegrendszert.

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy bár az illóolajokat nagyon sok mindenre lehet eredményesen használni, nem mindegy hogy hogyan alkalmazzák őket. Egy jó szakember tudja mely illóolajakat szabad kombinálni egymással és melyeket tilos. Melyik olaj milyen fajta problémára hat, vagy esetleg mikor nem lehet alkalmazni, mert kedvezőtlen hatásokat válthat ki. Az illóolaj minőségének is kifogástalannak kell lennie, hogy el lehessen vele érni a kívánt hatást. Csak a tiszta, kiváló minőségű, ellenőrzött forgalmazóktól származó olajokkal szabad dolgozni masszázs során.

Az aromaterápiás masszázs kb. 60 percet vesz igénybe. A kezelések száma és sűrűsége az adott problémától, helyzettől függ. Az aromaterápiás ismereteimet és a masszázs tanulmányaimat egyaránt felhasználom ennél a kezelésnél. Igény esetén a masszázst megelőzheti egy beszélgetés, aminek alapján személyre szólóan kialakítható a kezelés menete. Konkrét problémára, helyzetre megfelelően összeállított illóolajos keveréket tudok készíteni, ami felerősíti a masszázs hatékonyságát. Ez a probléma lehet lelki vagy fizikai eredetű is, a hátfájástól a kimerültségen át bármi szóba jöhet. A masszázst is a felmerülő gondokhoz igazítom, attól függően mire van szüksége a kezelt személynek. Nem mindegy melyik masszázstechnikát alkalmazom akkor, ha nyugtatni szeretnék valakit, vagy éppen feltölteni, energetizálni. A masszázs után nem szabad rögtön lezuhanyozni, 4-5 órát érdemes várni, hogy az olajok teljesen felszívódhassanak.

Azoknak ajánlom különösen ezt a masszázst, akik szeretik a finom illatokat, bíznak a növények gyógyító erejében és szeretnének egy órára elmerülni az illóolajok világában.