Újdonságok

Végre itt a tavasz! Szeretettel vá-rok mindenkit a stúdióba, aki egy kis feltöltődésre, megújulásra vágyik a hidegebb zordabb hónapok után. Kellemes melegben és harmonikus környezetben biztosítom, hogy a masszázs igazán pihentető élmény-nyé váljon. Próbáld ki, a fel-frissülés tavasszal is garantált!


Tavasszal kü-lönleges, válto-zatos, divatos olajkeverékek-kel várunk. Me-lyek ápolják és puhává varázsol-ják a bőröd. Tes-ted és lelked egyaránt felfrissül.


Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Így mostantól még összetettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsaimat.
Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémákra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy immunerősí-tésre. Gyere, próbáld ki!


Töltdődj és frissül fel márci-usban is egy masszázzsal!
Készítsd fel testedet és lelkedet a tavaszi zsongásra és pörgésre!

 
A 100%-an bevizsgált tiszta illóola-joknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.

Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet.
Hétvégén a stúdió zárva tart.


Telefonos időpontegyeztetés: hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashat-ják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtő-zik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Csatlakozz Te is és legyél naprakész akcióinkról, tudj meg  minél többet a stúdió életéről, próbáld ki újdonságainkat!
Légy részese te is az téli meg-újulásnak!
Márciusban is érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészséges életmóddal kapcso-latban  a profilon.

Érdemes lájkolni! Lávaköves masszázs

A masszázs és a kövek gyógyító hatása nagyon régóta ismert. A lávaköves masszázs ötvözi az érintés és a kövek adta lehetőségeket. A kézzel történő masszírozás mellett meleg köveket is használok, ami még hatékonyabbá teszi a kezelést.

Általában az emberek nagy többsége valamilyen szinten vonzódik a kövekhez, ásványokhoz. Ha másra nem is, de a gyerekkori „kőgyűjtős” időszakra sokan vissza tudnak emlékezni. A kövek mindig is hatással voltak az emberiségre.
A lávakövek különlegessége az, hogy forró vízben történő felmelegítés után sokáig megtartják a hőt, így fűtik a testet, sokáig biztosítva ezzel a meleget. Vulkáni üledékes kőzetből származó köveket használok, melyek különböző méretűek, és sima, lapos, kerek formára vannak csiszolva. A masszázs során ezeket a fekete bazaltköveket helyezem a testre (min. 40-50 db), melyeket előtte 50-60 fokosra melegítek fel. A masszázs során mindig a vendég bőrtípusához és meleg tűrő képességéhez alkalmazkodva alakítom ki a kövek hőmérsékletét. Első lépésben olajat viszek fel a testre és átmasszírozza az adott testrészt, majd a meleg kövekkel is átdolgozom az érintett felületet. A kisebb kövekkel óvatosan átmasszírozom a testet, izmokat nyomok, vagy az izmok mentén csúsztatom őket. Ezek után a köveket a különböző akupunktúrás pontokon, a testen hagyom, és áttérek a következő testrészre. Ezt a folyamatot egymás után, testrészenként végzem, így a masszázs végére az egész testet, különböző speciális pontokon, meleg kövek borítják, amik egyszerre fejtik ki hatásukat. A hő hatására az olajba kevert illóolajok a bőr mélyebb rétegeibe is képesek bejutni, így az aromaterápiás hatás is jobban érvényesül. Ez egy teljes testmasszázs, így a lábujjaktól az arcig mindenhova kerül kő. Nagy hangsúlyt kap a hát, a gerinc környéke és a végtagok. Két részből áll a kezelés, először hason fekszik a kezelt személy, majd megfordul és háton fejeződik be a masszázs.
A masszázs remekül oldja a feszültségeket, a meleg hatására biztonság és nyugalom érzése járja át a testet. Ajánlott azoknak az embereknek, akik ki szeretnének lépni a stresszes hétköznapokból, és le szeretnék nyugtatni az állandó problémákkal küzdő elméjüket. Segít az izmok ellazításában, feloldja az izommerevségeket, csillapítja az izomfájdalmakat, felmelegíti a testet. A fizikai közérzet javul, eltűnnek a negatív blokkok, helyreáll az energiaáramlás a testben.

A relaxációs zenékkel és nyugodt környezetben biztosított masszázs mindenkinek ajánlott, aki szeretné testét-lelkét harmonizálni, valamint pihenésre és egy igazi nyugodt, lazító kikapcsolódásra vágyik. Ez a kezelés inkább relaxáló, mint frissítő hatású. A föld elemhez köthető masszázs, ami segít a nyugodt és biztonságos érzet kialakításában.