Újdonságok

Végre itt a jó idő!

Szeretettel várok mindenkit a stúdióba,
aki egy kis feltöltődésre, megújulásra vágyik a hidegebb, zor-dabb hónapok után.

Kellemes hűs helyen és harmo-nikus környezetben biztosítom, hogy a masszázs igazán pihen-tető élménnyé váljon.

Próbáld ki, a felfrissülés és a megúj-ulás tavasszal és nyáron is fontos szervezetünknek!


Tested és lelked egyaránt meg-hálálja a törő-dést. 

Válaszd ki szol-gáltatásaink kö-zül a hozzád legjobban illő masszázst!  

Sikeres aromaterapeuta vizsgát tet-tem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Így mostantól még összetettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masz-százsaimat. Télen különleges, változatos, divatos olajkeveré-kekkel várunk, melyek ápolják és puhává varázsolják a bőröd. Töltsd fel tested és lelked egy aromaterápiás masszázzsal!

Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémákra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy immunerősí-tésre. Gyere, próbáld ki!


A napsütéses hónapokban is különleges és változatos hűsítő olajkeverékekkel várunk, amik védik és ápolják testedet az időjárás viszontagságaitól.
Az év nyári napjaiban olyan bőr-tápláló olaj keverékekkel várunk, melyek rugalmassá, puhává, bár-sonyossá varázsolják a napsugár-zásnak kitett bőrödet.
Bármelyik masszázs típust vá-lasztod, a bőröd kényeztetetése garantált!


Fáradtak az izmaid, sok a stressz vagy csak egy kis ki-kapcsolódásra vágysz a szürke hétköznapokból?

Készítsd fel testedet és lelkedet a következő időszak kihívásaira! Pihentesd és lazítsd el testedet a kedvenc masszázsoddal!
Tegyél az egészségedért és a jobb közérzetedért, és kapcsolódj ki egy kicsit a hétköznapi mókus-kerékből! Gyere el stúdiónkba és válassz egyet a szolgáltatásaink közül!

A 100%-an bevizsgált tiszta illóolajoknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.


Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet.

Hétköznap hétfőtől péntekig áll a vendégek rendelkezésére.

Új időpontot telefonos egyeztetést követően hétköznapokra tudok adni. A bejelentkezéstől számítva kb. 1-2 héttel későbbre lehet időpontot foglalni a 0670 9788-664-es számon.


A nyitvatartás és a masszázs me-nete a járványhelyzet miatt előírt szabályoknak megfelelően változ-hat. 
Telefonos időpontegyeztetés:
hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashatják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtőzik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Légy részese te is a megújulás-nak!
Egész évben érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészzséges életmóddal kapcso-latban a profilon.


Érdemes lájkolni! Lávaköves masszázs

A masszázs és a kövek gyógyító hatása nagyon régóta ismert. A lávaköves masszázs ötvözi az érintés és a kövek adta lehetőségeket. A kézzel történő masszírozás mellett meleg köveket is használok, ami még hatékonyabbá teszi a kezelést.

Általában az emberek nagy többsége valamilyen szinten vonzódik a kövekhez, ásványokhoz. Ha másra nem is, de a gyerekkori „kőgyűjtős” időszakra sokan vissza tudnak emlékezni. A kövek mindig is hatással voltak az emberiségre.
A lávakövek különlegessége az, hogy forró vízben történő felmelegítés után sokáig megtartják a hőt, így fűtik a testet, sokáig biztosítva ezzel a meleget. Vulkáni üledékes kőzetből származó köveket használok, melyek különböző méretűek, és sima, lapos, kerek formára vannak csiszolva. A masszázs során ezeket a fekete bazaltköveket helyezem a testre (min. 40-50 db), melyeket előtte 50-60 fokosra melegítek fel. A masszázs során mindig a vendég bőrtípusához és meleg tűrő képességéhez alkalmazkodva alakítom ki a kövek hőmérsékletét. Első lépésben olajat viszek fel a testre és átmasszírozza az adott testrészt, majd a meleg kövekkel is átdolgozom az érintett felületet. A kisebb kövekkel óvatosan átmasszírozom a testet, izmokat nyomok, vagy az izmok mentén csúsztatom őket. Ezek után a köveket a különböző akupunktúrás pontokon, a testen hagyom, és áttérek a következő testrészre. Ezt a folyamatot egymás után, testrészenként végzem, így a masszázs végére az egész testet, különböző speciális pontokon, meleg kövek borítják, amik egyszerre fejtik ki hatásukat. A hő hatására az olajba kevert illóolajok a bőr mélyebb rétegeibe is képesek bejutni, így az aromaterápiás hatás is jobban érvényesül. Ez egy teljes testmasszázs, így a lábujjaktól az arcig mindenhova kerül kő. Nagy hangsúlyt kap a hát, a gerinc környéke és a végtagok. Két részből áll a kezelés, először hason fekszik a kezelt személy, majd megfordul és háton fejeződik be a masszázs.
A masszázs remekül oldja a feszültségeket, a meleg hatására biztonság és nyugalom érzése járja át a testet. Ajánlott azoknak az embereknek, akik ki szeretnének lépni a stresszes hétköznapokból, és le szeretnék nyugtatni az állandó problémákkal küzdő elméjüket. Segít az izmok ellazításában, feloldja az izommerevségeket, csillapítja az izomfájdalmakat, felmelegíti a testet. A fizikai közérzet javul, eltűnnek a negatív blokkok, helyreáll az energiaáramlás a testben.

A relaxációs zenékkel és nyugodt környezetben biztosított masszázs mindenkinek ajánlott, aki szeretné testét-lelkét harmonizálni, valamint pihenésre és egy igazi nyugodt, lazító kikapcsolódásra vágyik. Ez a kezelés inkább relaxáló, mint frissítő hatású. A föld elemhez köthető masszázs, ami segít a nyugodt és biztonságos érzet kialakításában.