Újdonságok

Békés Boldog Új Évet kívánok minden kedves régi, új vendé-gemnek! 2019-ben továbbra is vá-rok mindenkit szeretettel, aki szíve-sen kényeztetné testét lelkét egy frissítő, pihentető masszázzsal.Télen is külön-leges és válto-zatos olajkeve-rékekkel vár-unk, amik védik és ápolják bőrödet a szelesebb hide-gebb időjárás vi-szontagságaitól. Tested és lelked egyaránt garantáltan felfrissül.


Sikeres aromaterapeuta vizsgát tettem a Panarom Aromaterapeuta Intézetnél. Így mostantól még összetettebb olajkeverékekkel tudom hatékonyabbá tenni a masszázsaimat.
Az illóolajok kiváló megoldást nyújthatnak különböző problémákra. Izomfájdalmakra éppúgy jó, mint stresszoldásra, vagy immunerősí-tésre. Gyere, próbáld ki!


Töltdődj és frissül fel januárban is egy masszázzsal!

Készítsd fel testedet és lelkedet az téli időszak ünnepek előtti kihívá-saira!  

A 100%-an bevizsgált tiszta illóola-joknak és a masszázs jótékony hatásának köszönhetően garantált az ellazulás.

Nyitva tartás: A szolgáltatások igénybe vehetők: hétfőtől péntekig, előzetes egyeztetés alapján. Időpon-tot egyeztetni telefonon, vagy email-ben lehet.
Hétvégén a stúdió zárva tart.Telefonos időpontegyeztetés: hétfőtől péntekig 10-18 óráig


Bemutatkozás

Az alábbi link alatt rövid bemutatko-zásomat olvashat-ják azok, akik kí-váncsiak, ki rejtő-zik a csodás kezek mögött...

tovább>>

A masszázsról


Ha eddig még nem került kapcsolatba a masszázzsal, az alábbi írás néhány általános gondola-tot tartalmaz a té-máról.

tovább>>

A Facebookon is...


300 like a stúdió facebook oldalán!
Köszönjük minden-kinek!

Csatlakozz Te is és legyél naprakész akcióinkról, tudj meg  minél többet a stúdió életéről, próbáld ki újdonságainkat!
Légy részese te is az téli meg-újulásnak!
Januárban is érdekes cikkek és hasznos információk érkeznek az egészséges életmóddal kapcso-latban  a profilon.

Érdemes lájkolni! Talpmasszázs

Kínai, egyiptomi, inka gyógyítók is alkalmazták már a talpmasszázst, mint lehetséges gyógymódot.


A testen vannak különböző helyek, amik kezelésével az egész szervezetre hatást lehet gyakorolni. Ilyen a fül, a kéz és a talp. A talp központi kapcsolóhelyet jelent, ahonnan a test bármely pontjában távolhatásokat lehet kiváltani. A talppontok nyomásával különböző ingerek terjednek szét a testben, így hatást gyakorolhatunk a test, a szervezet más helyeire is. Ezzel a technikával akár fel lehet mérni azt is, hogy milyen egészségügyi állapotban van a kezelt személy, hol van esetleg probléma. Az egész szervezet működésére szabályozó, kiegyenlítő, harmonizáló hatással van egy alapos talpmasszázs. A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra alkalmas, ezenkívül kiváló fájdalomcsillapító, valamint oldja a testi-, lelki feszültséget. A kezelő a talpon kitapintható elváltozásokból, lerakódásokból tudja kikövetkeztetni, hogy melyik szervvel lehet a gond. A pontok érzékenyek, fájdalmasak lehetnek, ha nem megfelelően működnek a kapcsolódó szervek. Az orvosi diagnózist nem helyettesíti a pontok érzékenységéből levont következtetés, de rávilágíthat a szervezet gyengébb területeire, amivel így tudatosabban lehet foglalkozni. Az érzékeny pontok gyakran csak energiahiányt vagy alulműködést jeleznek, nem biztos, hogy azonnal súlyos betegségre kell gondolni.

Vendégeim nálam a thai talpmasszázst vehetik igénybe, mely néhány szempontból eltér a hagyományos, kizárólag a reflexpontokra irányuló talpmasszázstól. Bár a reflexpontok ingerlésének mechanizmusa itt is alapvető, de az alkalmazott technika eltérő, nem csak a talpra koncentrál. Már a masszázs nevéből is lehet sejteni, hogy itt nem csak a talp masszírozásáról van szó, hanem a kezelés kiegészül a lábfej, a boka, a vádli és a térd átmasszírozásával is. A fogások annyiban térnek el a hagyományos talpmasszázstól, hogy nem csak a reflexpontok nyomását alkalmazza, hanem különböző fogástechnikákkal átdolgozza az egész lábat is. Különlegessége, hogy a masszázs során egy speciális pálcika segítségével fokozhatjuk a fogások erősségét, így ingerelni lehet a talp belsőbb rétegeiben lévő pontokat is.

A masszázs célja a feszültség csökkentése és a szervezet regenerálása. Megfelelően végezve, a masszírozás ingerületeket küld a test különböző szervei felé, ebben áll gyógyító, relaxáló hatása.
Hatása:

 • A láb központi kapcsolóhelyet jelent, ahonnan az egész emberi szervezetben távolhatásokat lehet kiváltani.
 • Az aktív zónák ingerlésével a testünkben áramló életenergiára hatunk. Az energiatorlódást vagy energiahiányt egyensúlyba hozhatjuk. 
 • Az egész szervezet működésére szabályozó, kiegyenlítő, harmonizáló hatással van 
 • A szervezet öngyógyító erőit beindítjuk
 • Serkentjük a vérkeringést – a sejtanyagcsere felgyorsul, ezáltal a méreganyagok, salakanyagok könnyebben kiválasztódnak.
 • Serkentjük a nyirokkeringést, így javul az immunrendszer erőssége
 • Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését. 
 • Fájdalom csillapító hatású. -Lazító, testi – lelki feszültséget oldó hatású. 
 • A lábfej bőrében található érzőideg végződések ingerlésével idegrendszeri távolhatásokat érhetünk el. 
 • A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas. 
 • Lelki problémákban is segítséget nyújthat